Je Zielepop maken

zielepop

Door te scheuren, vouwen, oprollen, binden, vlechten, draperen, wikkelen, samenvoegen, verbinden, en knopen, laat je jouw zielenpop ontstaan,
zonder dat er een naald aan te pas komt.

Om er je ziel in te leggen, neem je zelf wat persoonlijke dingetjes mee die je kunt toevoegen, zichtbaar of onzichtbaar. Dingen die echt bij jou horen, met een bijzonder verhaal of een speciale gedachte, en waarvan je geen afstand kunt doen, zoals die lievelingstrui die al lang verwassen is. Of een kraal, lapjes stof in je lievelingskleuren, een gespje, een stukje leer, oude oorbellen, of een oud maar dierbaar armbandje. Voorwerpen die voor jou een speciale betekenis hebben, en die je wilt verbinden tot een geheel waardoor je Zielepop kan ontstaan.
Het basismateriaal is aanwezig. Het zou handig zijn als je een huidkleurige panty meebrengt en eventueel oude sokken in een mooie kleur.
De workshop duurt een hele dag: Beginnend met een meditatie, en eindigend met…………? Dat zullen we zien. In de tussentijd ben je bezig met het laten ontstaan van je Zielekind. Een lekkere lunchsoep met brood en kruidenkaas zorgt voor de innerlijke mens.

Een workshop van een dag. Kosten 75 euro, inclusief alle materialen, koffie, thee en lunch. Voor info en aanmelding: info@degoudencirkel.com

de Gouden Cirkel
atelier voor helend tekenen
ruimte voor helende energie
corrie van bloois
overasselt
e-mail: info@degoudencirkel.com
telefoon: 024-3881633
k.v.k. 09135030